Financieel Zeker biedt u de zekerheid dat u altijd het juiste, onafhankelijk advies krijgt van gekwalificeerde advieskantoren.

Advies-check vooraf

Een financieel advieskantoor die verbonden is aan Financieel Zeker biedt u meer zekerheid. Zo wordt een door een financieel advieskantoor gegeven advies altijd vóóraf door de deskundige vakspecialisten van Financieel Zeker beoordeeld of deze voldoet aan uw wensen en mogelijkheden en aan alle wet- en regelgeving.

Financieel maatwerk

U bent verzekerd van maatwerk toegespitst op uw persoonlijke situatie. Of het nu gaat om bijvoorbeeld de autoverzekering, de inboedelverzekering, de hypotheek, uw aanvullend pensioen, rente op uw spaargeld, uitgangspunt van Financieel Zeker is dat u een oplossing geadviseert krijgt die voor u op maat gemaakt is.

Persoonlijk en deskundig advies

Een Financieel Zeker aangesloten advieskantoor komt bij u aan huis voor een persoonlijk advies. Aan de financieel adviseurs stellen wij de hoge eisen op het gebied van opleiding, deskundigheid en klantgerichtheid. Om dit te bereiken is er een (intern) opleidingsprogramma per vakgebied waarin de financieel adviseur in actief is.